Over Button

Vanuit het landelijke Emst bieden wij maatwerk dienstverlening aan voor onze klanten.

 

Kenmerken van onze aanpak:

  • Vrijblijvend intakegesprek en prijsindicatie

  • Persoonlijke en pragmatische benadering

  • Ouderwetse vaklui met goede referenties voor een redelijk tarief

 

BUTTON werkt tegen zeer scherpe tarieven omdat onze werkwijze anders is dan gebruikelijk.

Een aannemer werkt op basis van een fixed price, waarin een ruime marge is gecalculeerd voor manuren, projectleiding, materialen en overall risicotoeslag.

 

BUTTON werkt op basis van een open begroting, waarbij alle projectkosten op voorhand inzichtelijk zijn. Na aanvang van het project kan de klant vanuit het beschikbare budget zelf bepalen voor welk afwerkingsniveau en kwaliteit wordt gekozen en op welke elementen eventueel bespaard kan worden.

Het verbouwingsteam voert de werkzaamheden uit op basis van dienstverlening. Verrekening vindt wekelijks plaats op basis van nacalculatie, alleen gewerkte uren en materialen worden in rekening gebracht. Daarnaast bezoeken wij regelmatig het project om de voortgang te bespreken. Ook voor onze project coördinatie inclusief advies- en ontwerpkosten hanteren wij redelijke tarieven

 

Een van de uitgangspunten van BUTTON is het bewust kiezen voor kleinschaligheid en kwaliteit: dit kan alleen door met een relatief klein, maar betrokken team van medewerkers te werken. Onze partners zijn vakbedrijven die dezelfde aanpak nastreven. Wij bemiddelen alleen personeel en partners waarvoor wij persoonlijk garanties af kunnen geven.

29.jpg