top of page

Over Button

Vanuit het landelijke Heerde-Wapenveld bieden wij sinds 2006 maatwerk dienstverlening aan voor onze klanten.

 

Kenmerken van onze aanpak:

  • Vrijblijvend intakegesprek en prijsindicatie

  • Persoonlijke en pragmatische benadering

  • Ouderwetse vaklui met goede referenties voor een redelijk tarief

 

BUTTON werkt voor een redelijk tarief omdat onze werkwijze anders is dan gebruikelijk.

Een aannemer werkt op basis van een fixed price, waarin een ruime marge is gecalculeerd voor manuren, projectleiding, materialen en overall risicotoeslag.

 

BUTTON werkt op basis van een open begroting, waarbij kosten op voorhand inzichtelijk worden gemaakt. Na de start van het project doen wij ons uiterste best om samen met de klant en vanuit het beschikbare budget alle wensen en dromen te realiseren.

Het verbouwingsteam voert de werkzaamheden uit op basis van dienstverlening. Verrekening vindt wekelijks plaats op basis van nacalculatie, alleen gewerkte uren en materialen worden in rekening gebracht. Ook voor onze projectcoördinatie inclusief advies- en ontwerpkosten hanteren wij redelijke tarieven

 

Een van onze uitgangspunten is het bewust kiezen voor flexibiliteit en kwaliteit: dit kan alleen door met een relatief klein maar betrokken team van medewerkers te werken. Onze partners zijn vakbedrijven die dezelfde aanpak nastreven. Wij bemiddelen alleen personeel en partners waarvoor wij persoonlijk garanties af kunnen geven.

29.jpg
bottom of page